Portfolio

 

Bekijk hier een greep uit ons werk. Wij maken uiteenlopende videoproducties; van webseries en mini docu’s, tot animaties, productvideo’s, bedrijfsvideo’s en instructievideo’s.

WEBSERIES

Televisie op internet. Deze trend ontwikkelt zich in een snel tempo. Grote en kleine merken worden zelf zender. Imago Mediabuilders draagt hier aan bij door merken op een herkenbare manier visueel te maken.


Instructievideo’s

Instructieclips. De meest gezochte videocontent op het internet. Recepten, auto’s repareren, leren haken, noem het maar op. Door een unieke tone-of-voice wat past bij uw merk, wordt de doelgroep aangesproken. Door relevante content te produceren, vormt er een eigen community.


animaties

Animaties zijn voornamelijk geschikt voor feitelijke informatieoverdracht. Onderzoeksgegevens, ingewikkelde processen of een technisch product. Vaak kan dit het beste worden uitgelegd in een 2D of 3D animatie.


productvideo’s

Heb je een nieuw product of wil je een oud product in zijn toepassing laten zien? Zet het dan in de etalage met een gelikte productvideo.


Evenementen video's

Je hebt veel tijd zitten in je beurspresentatie, receptie, conferentie of jaarlijkse prijsuitreiking. Dan kan je de betrokken mensen achteraf nog even laten nagenieten, door middel van een videoregistratie. Een mooi contactmoment om de banden nog eens aan te halen.


mini docu’s

Branded Content, Content Marketing en Storytelling. Vertel het verhaal achter je merk met een mini-docu. Zet je merk neer door een ‘gebied’ te claimen als specialist.


Bent u nog niet uitgekeken? Kijk voor meer video’s op ons YouTube kanaal.


GENOEG GELEZEN EN OVERTUIGD?
DAN IS HET NU TIJD OM TE BELLEN. 033 47 50 422

Sorry. Het lijkt er op dat je browser verouderd is.

Onze website maakt gebruik van verschillende nieuwe technieken waar deze browser niet mee overweg kan.

Download bij voorkeur de meest recente versie van Firefox of Chrome.