Vacature Databewerker

Wie zijn wij?

 

Imago Mediabuilders is een innovatief mediaproductiebedrijf dat al meer dan 25 jaar een brede klantengroep bedient met dienstverlening op het snijvlak van techniek en creatie. Offline en online, videoproducties, magazines, marketingcampagnes, boeken: van conceptontwikkeling tot realisatie en van creatie tot en met automatisering. En met een eigen videoafdeling. Op deze afdeling zijn we dagelijks met een enthousiast team bezig om voor onze klanten de meest uiteenlopende video’s te maken. Van bedrijfsreportage ’s tot productvideo’s, van instructievideo’s tot internetseries en van eventregistraties tot animaties.
Dat doen we aan de rand van het centrum van Amersfoort waar we werken met een vast team van 30 professionals. Groot genoeg voor grote klanten, klein genoeg om de klanten de aandacht te geven die ze verdienen.

 

Wat ga jij precies doen?

 

Als databewerker ben je verantwoordelijk voor het updaten van data van organisaties en personen in juridische sector. Je gaat hierbij data vergelijken in een database met online bronnen, en verwerkt de mutaties vanuit schriftelijke bronnen. 

 

Wat breng je mee als persoon?

 

  • Je bent een aanpakker en resultaatgericht, je kan helder communiceren maar ook goed luisteren.
  • Daarnaast ben jij secuur en analytisch sterk
  • Je neemt je verantwoording en kan zeer zelfstandig en onafhankelijk werken, jij bent ook een fijne en betrouwbare collega die goed in teamverband werkt.

 

Functie-eisen

 

  • Je bent een student.
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar op locatie.
  • Minimaal 9 maanden beschikbaar.

 

Enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatie en CV naar matijn@imagomediabuilders.nl met in het onderwerp: ‘Vacature Databewerker’.

Vacature Databewerker

Genoeg gelezen en overtuigd?
dan is het nu tijd om te bellen. 033 47 50 422

Sorry. Het lijkt er op dat je browser verouderd is.

Onze website maakt gebruik van verschillende nieuwe technieken waar deze browser niet mee overweg kan.

Download bij voorkeur de meest recente versie van Firefox of Chrome.