Videoproductie

Wat levert videomarketing mij op?
Welke boodschap moet ik vertellen?
Hoe bereik ik mijn doelgroep?

 

Wij bieden antwoord!

3 FASEN VAN VIDEOMARKETING

Bij het maken van videoproducties werken wij aan de hand van 3 fasen: strategie, productie en verspreiding. Door deze werkwijze komen de specialismen van ons team het beste tot zijn recht en kunnen we u een totaal videomarketingplan bieden.

STRATEGIE


SUCCESVERHALEN VAN ONZE KLANTEN


Onze werkwijze

1STRATEGIE

Wij beginnen met een videomarketing strategie. Deze kan bijvoorbeeld worden achterhaald door uit te gaan van de achterliggende doelen van de organisatie. Wanneer dit is bepaald, bekijken we hoe de videostrategie hier ondersteunend aan kan zijn.

 

2

PRODUCTIE

De productie begint met het bedenken van een concept dat aansluit op de strategie. Vervolgens bedenken we formats voor de video’s. Het concept en de formats zorgen voor samenhang tussen de video’s en voor herkenning bij de doelgroep. Door het gebruik van formats kunnen video’s snel en voordelig geproduceerd worden. 

Wanneer al deze factoren vastgesteld zijn, kan de inhoud van de video’s meestal snel bepaald worden. Zodra het script is geschreven, worden de video’s geproduceerd. In sommige gevallen kan dit in één draaidag, waardoor je aan de hand van één draaidag zomaar zes video’s kan hebben liggen.

 

3

VERSPREIDING

De kanalen voor de verspreiding van de video zijn in de strategiefase bepaald, maar aan de hand van de geproduceerde content kunnen deze heroverwogen worden. Bij het verspreiden van de video zorgen we door middel van targeting dat deze bij de doelgroep uitkomen. Ook blijven we monitoren of de video’s hun KPI’s behalen. Door regelmatig te monitoren wat de inzet van de video’s teweeg brengt, kan de content in de daarop volgende video’s aangepast worden naar de behoeften van de doelgroep. Zo haalt u het meeste uit uw videomarketing. 


Videoteam Imago Mediabuilders


Een voorproefje van onze video's

Bekijk ons volledige portfolio

 


GENOEG GELEZEN EN OVERTUIGD?
DAN IS HET NU TIJD OM TE BELLEN. 033 47 50 422

Sorry. Het lijkt er op dat je browser verouderd is.

Onze website maakt gebruik van verschillende nieuwe technieken waar deze browser niet mee overweg kan.

Download bij voorkeur de meest recente versie van Firefox of Chrome.